Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på suppe med agurk og avocado (kold)
Foto: Andreas Wiking Nem opskrift på suppe med agurk og avocado

Opskrift på suppe med agurk og avocado (kold)

Suppe med agurk og avocado (kold)

Kold avocadosuppe med agurk - her får du opskriften på en lækker kold sommersuppe med masser af smag.

20 minutter
Print
Kold agurke-avocadosuppe til 4 personer

3 agurker
3 modne avocadoer
6 forårsløg
1 dl friskpresset citronsaft
500 g græsk yoghurt 2%
salt, peber
mynte
400 g groft brød.

Energi pr. person:
512 Kcal
Fedt:
27 %
Protein:
18 %
Kulhydrant:
55 %

Sådan laver du suppe med agurk og avocado (kold)

1. Skræl agurkerne, skær dem i små tern og gem en fjerdedel til pynt.

2. Blend agurk, avocado, snittede forårsløg, citronsaft og yoghurt, til grønsagerne er findelte. Smag til med salt og peber.

3.Sæt suppen i køleskabet indtil servering.

4. Servér med agurketern og mynte på toppen sammen med groft brød.

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Avocado, Agurk, Suppe, Dansk mad og Forret