GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Kold kartoffelsalat
Foto: Thomas Hergaard

Kold kartoffelsalat - opskrift fra Hjemmet

Kold kartoffelsalat

Der er intet som den gode klassiske kolde kartoffelsalat som tilbehør til sommerens grillretter og buffetter.

printer Print
plate Ca. 4 personer

Kogetid: 15-18 min.
Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 kg kogte, skrubbede nye kartofler
150 g god mayonnaise
1 spsk dijonsennep
1 dl ymer
2 spsk løg (fintrevet)
1 dl krydderurter (f.eks. dild, purløg og persille, finthakket)
salt og friskkværnet
peber

  1. Rør mayonnaise med sennep, ymer, løg og krydderurter.
  2. Vend det hele sammen og smag til med salt og peber.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dansk mad, Vegetarisk og Tilbehør