Koldskål med lime og bær
SPONSORERET indhold

Koldskål med lime og bær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Koldskål er sommerens bedste spise. Nyd denne med lime som dessert, med en crunchy musli som morgenmad eller bare som et sødt mellemmåltid.

Af: Mai Knauer Foto: Cecilie Helmersen
09. maj. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

3 pasteuriserede æggeblommer
5 spsk rørsukker
1 vaniljestang, korn heraf
½ l kærnemælk
½ l tykmælk
2 økologiske lime, saft og skal heraf

Pynt: 200 g friske sommerbær

Sådan gør du

  1. Pisk æggeblommer, sukker og kornene fra en vaniljestang sammen med en elpisker til en lys og luftig æggesnaps.
  2. Rør kærnemælk, tykmælk, limesaft og skal i æggesnapsen med en ske til en jævn og ensartet koldskål.
  3. Sæt den på køl, til den skal bruges.
  4. Server med friske sommerbær.

Anbefalet til dig