SPONSORERET indhold
Koldskål med lime og bær
Koldskål er sommerens bedste spise. Nyd denne med lime som dessert, med en crunchy musli som morgenmad eller bare som et sødt mellemmåltid.
4 personer
Ingredienser
3 pasteuriserede æggeblommer
5 spsk rørsukker
1 vaniljestang, korn heraf
½ l kærnemælk
½ l tykmælk
2 økologiske lime, saft og skal heraf
Pynt: 200 g friske sommerbær
Sådan gør du
- Pisk æggeblommer, sukker og kornene fra en vaniljestang sammen med en elpisker til en lys og luftig æggesnaps.
- Rør kærnemælk, tykmælk, limesaft og skal i æggesnapsen med en ske til en jævn og ensartet koldskål.
- Sæt den på køl, til den skal bruges.
- Server med friske sommerbær.
Tip
Rist lidt havregryn på en tør pande, til det er gyldent og sprødt. Tilsæt lidt honning og smør, og rør godt. Lad de honningristede havregryn køle af på bagepapir, og drys dem over din koldskål. Lækkert til morgenmad