Køleskabsgrød med friske bær
Foto: Ditte Ingemann Køleskabsgrød med friske bær...

Køleskabsgrød med friske bær

Køleskabsgrød med friske bær

Det lyder måske en smule underligt med kold grød, men det er en rigtigt god afveksling til den almindelige varme havregrød. Se her, hvordan du laver over-night-oats med havregryn og skummetmælk.

printer Print
plate 4 personer

3 dl havregryn
5 dl skummetmælk
4 bløde dadler uden sten
2 æbler, revet
4 spsk skyr
4 spsk mandler
En håndfuld friske jordbær, hindbær eller andre bær eller frugt.

Sådan gør du

1/ Kom havregryn og mælk i et glas eller en anden lukket beholder – skær dadlerne i små stykker, og bland dem godt sammen med havregrynsmassen, som stilles på køl til næste morgen.

2/ Rør rundt i grøden inden servering, tilsæt skyr og revet æble.

3/ Top grøden med hakkede mandler og friske bær eller anden frugt.

[280 kcal pr. portion]

Se også opskrift på Grove vafler med kanel

Se, hvad vi ellers skriver om: Ditte Ingemann, Bær, Grød og Morgenmad