Konfektkugler med chokolade og krymmel
SPONSORERET indhold

Konfektkugler med chokolade og krymmel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
17. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Ca 25 stk

Ingredienser

Arbejdstid: ca. 30 min.
Konfektkuglerne kan opbevares køligt i flere dage, men ikke fryses.
150 g ren rå marcipan
50 g tørrede abrikoser finthakkede)
50 g nougat (blød)
Overtrækschokolade:
1 dl piskefløde
125 g mørk chokolade (stykker)
Drys: kagekrymmel
ca. 25 tandstikkere (eller andre små pinde)

  1. Bland marcipan med abrikoser og del det i 25 små stykker.
  2. Skær nougaten ud i 25 små stykker og sæt dem i køleskabet, til de er helt kolde.
  3. Pak et stykke af marcipanblandingen omkring hvert stykke nougat og tril til kugler.
  4. Sæt dem i køleskabet.
  5. Overtrækschokolade: Varm fløden op til kogepunktet og rør chokoladen i.
  6. Rør til passende tyktflydende konsistens.
  7. Dyp marcipankuglerne i overtrækschokoladen og drys med kagekrymmel.