Koteletter med rugbrødsskorpe
Foto: Thomas Hergaard

Koteletter med rugbrødsskorpe - opskrift fra Hjemmet

Koteletter med rugbrødsskorpe

Prøv en anderledes opskrift på koteletter.

printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
50 g revet rugbrød
1 lille fed hvidløg
1 tsk friskhakket eller 1/2 tsk tørret salvie (dild eller estragon kan også anvendes)
1 spsk olivenolie
2 store koteletter
2-3 tsk Dijonsennep
salt og peber
Tilbehør: f.eks. en grønsagsblanding med pasta

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Bland revet rugbrød med knust hvidløg, salvie, salt og peber og rist det.
  3. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie ca. 2 min. på hver side.
  4. Læg dem i et ovnfast fad og smør oversiden med sennep.
  5. Drys rugbrødsblandingen over og sæt fadet i ovnen ca. 10 min.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød og Hovedret