Krebinetter i chili-appelsin-lage
SPONSORERET indhold

Krebinetter i chili-appelsin-lage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv hverdagsklassikeren krebinetter, her i en chili-appelsin variant.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
26. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 12-15 min.
250-300 g hakket svinekød
2 tsk oliven- eller rapsolie
2 tsk smør
salt og friskkværnet
peber
500 g gulerødder (stave på størrelse med pommes frites)
2 tsk oliven- eller rapsolie
½ frisk rød chili
3 appelsiner
Tilbehør:
grovboller eller godt brød

  1. Form 2 krebinetter. Brun dem på begge sider i en blanding af smør og olie på en slip let-pande.
  2. Steg dem færdige ved middel varme, ca. 5 min. på hver side, til de er gennemstegte.
  3. Varm gulerødderne i olivenolie med finthakket chili, uden at det tager farve.
  4. Tilsæt saft af 1 appelsin og lad gulerødderne blive møre under låg, ca. 5 min.
  5. Tilsæt stykker af de 2 andre appelsiner og smag til med salt.
  6. Servér krebinetter med gulerødder i chili og boller eller brød.