Opskrift på krydret kalv med spinat
SPONSORERET indhold

Krydret kalv med spinat, østershatte og grøn karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Liselotte Gais Kjeldsen og Betina Repstock Foto: ALT for damerne
31. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

500 - 600 g kalvekød (tyksteg, inderlår eller lignende)
1 spsk grøn karry
lidt knust, tørret koriander
2 limeblade (knus dem i hånden)
1 spsk hakket ingefær
2 store løg
½ - 1 ltr god bouillon
200 g østershatte
salt og peber
lidt hvedemel
smør
4 spsk yoghurt
1 kg babyspinat
1 rød chili .

I glasset: Syraz, gerne en fra Australien.

Sådan gør du

Skær kødet i tern, vend det med den grønne karry, koriander, limeblade, ingefær og peber.
Hak løgene groft.
Brun kødet af i en stegegryde i rigeligt smør, tilsæt løg, lad dem brune i et par minutter, drys med mel og lad melet suge al smørret, tilsæt lidt bouillon.
Lad det hele simre under låg i ca. 60 min (til kødet er mørt), mens du nu og da tilsætter mere og mere væske, indtil saucen har den rette konsistens. Den vil blive tykkere og tykkere, mens den koger.
De sidste 5 min koger østershattene med.
Ved servering tilsættes den skyllede spinat, chili i strimler og yoghurt.
Smag til og server eventuelt med ris.