Krydret vegetarisk wok med kikærter og appelsin
Foto: Thomas Hergaard

Krydret vegetarisk wok med kikærter og appelsin - opskrift fra Hjemmet

Krydret vegetarisk wok med kikærter og appelsin

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2-3 personer

Arbejdstid: ca. 40 min. (afhængigt af snittetid)
Stegetid: 10 min.
300 g rosenkål (fintsnittede)
2 løg (skåret fra top til rod)
2-3 fed hvidløg (knust)
1 dåse kogte kikærter (afdryppede)
ca. 2 tsk cajun-krydderi (ell. cajun-miks)
1 appelsin (saft)
2 appelsiner (stykker)
2 spsk smagsneutralt olie
salt
Drys: 25 g mandler (ikke smuttede, hakkede)
Pynt: bredbladet persille

  1. Varm en wok, en pande eller en gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kål og løg sprøde under omrøring i 3-4 min.
  2. Krydr retten med hvidløg og tilsæt kikærter. Varm retten igennem et par minutter. Tilsæt cajun-krydderi med appelsinsaft og smag retten til med salt.
  3. Vend nu appelsinstykkerne i, drys med mandler og pynt med persille. Servér retten straks.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Kikærter, Appelsinhud, Vegetarisk og Hovedret