Opskrift på kylling med basilikum og squash
SPONSORERET indhold

Kylling med basilikum & squash

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
29. jul. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 kyllingebryster
2½ skiver hvedebrød
50 g smør
2 fed hvidløg
1 håndfuld basilikumblade
½ tsk groft salt
1 kg squash (ekstra til tirsdag)
1 spsk olivenolie
salt og sort peber
1 håndfuld frisk mynte

 

1. Varm ovnen op til 200 gr. Blend brød, smør, 1 fed hvidløg, basilikumblade og ½ tsk groft salt sammen til en smørbar rasp. Fordel raspen på kyllingebrysterne, klem det lidt sammen så det sidder fast på kødet. Kom kyllingen i et ovnfast fad og steg i ovnen i 30 minutter.

2. Skær squashen skiver, og hak det andet fed hvidløg fint. Varm olien i en stor pande, og steg squashen ved middel varme. Vend rundt i det jævnligt, så alle skiver bliver stegt nogenlunde lige meget. Efter ca. 10 minutter tilsættes hvidløg, og der krydres med salt og peber. Lad det stege i et par minutter, og sluk så for varmen.

3. Drys grofthakket mynte over, og server sammen med kyllingen. Gem rester af den stegte squash til tirsdagens salat.