Kylling med kartoffel- og agurkesalat
SPONSORERET indhold

Kylling med kartoffel- og agurkesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sprød sommerkylling med lækkert tilbehør.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
29. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 45 min.
Koge/stegetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet
1 stor kylling (skåret i 2 bryststykker og 2 over- og underlår)
1 spsk olie (evt. sesamolie)
2 spsk sesamfrø
groft salt og friskkværnet peber
Kartoffel- og agurkesalat:
1 kg kogte kartofler (i både)
1 agurk (tern)
1 rødløg (tynde skiver)
1 lime (ca. 3 spsk saft)
3 spsk olie
ca. 1 frisk rød chili (finthakket)
1 spsk flydende honning
salt
Tilbehør: grøn salat

  1. Kartoffelsalat:
    Bland kartofler, agurk og rødløg med en marinade af limesaft, olie, chili og honning. Vend det hele sammen og krydr det med salt. Lad saKartoffelsalat: Bland kartofler, agurk og rødløg med en marinade af limesaft, olie, chili og honning. Vend det hele sammen og krydr det med salt. Lad salaten trække i 1 times tid.
  2. Sesamkylling:
    Gnid kyllingestykkerne med olie. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Drys med sesamfrø og krydr med salt og peber. Steg i ca. 40 min. i en 185 grader varm ovn, til kyllingen er gylden og gennemstegt. Servér den sesamstegte kylling med kartoffelsalaten og en grøn salat.