Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 15 min.
Nuggets:
500 g kyllingebryst
2-3 spsk. rød pesto (eller 1 tsk. karry + 3 spsk. yoghurt)
salt og peber
40 g smør (eller 4 spsk. olivenolie)
100 g grov rasp (eller alm.)
Sennepsdip:
75 g mayonnaise
1 spsk. honning
1 spsk. dijonsennep
1-2 tsk. citronsaft
salt og peber
Tomatdip:
1 dl ketchup
2-3 spsk. mayonnaise
1-2 tsk. tomatpesto
en smule tabasco (eller chilisovs)
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Skær kyllingekødet i passende stykker, krydr dem med salt og peber og vend dem i en skål med pesto.
- Læg et stykke bagepapir i en bradepande, og kom små stykker smør på. Sæt bradepanden i ovnen i 3-5 min., til smørret er smeltet.
- Vend kyllingestykkerne i rasp, og læg dem i den varme bradepande. Vend dem rundt, så de alle bliver ”smurt” med smør. Bag dem gyldne og sprøde i 12-15 min.
- Rør de to slags dip sammen og servér til.