Kyllingeoverlår opskrift
SPONSORERET indhold

Kyllingeoverlår med ovnbagte kartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Maya Strandkvist Foto: ALT for damerne
16. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4-6 kyllingeoverlår
3 bagekartofler
2 løg
½ citron
1 pastinak
2 spsk olivenolie
salt og peber

½ bundt groft hakket persille
50 g groft hakkede valnødder
50 g groft revet parmesan.

Sådan gør du

Brun kyllingeoverlårene på en pande 2-3 min til de er gyldne og brune.
Skrub kartoflerne og skær dem i både. Pil løgene, halver dem og skær dem i kvarte, og skær citronen i både. Skræl og halver pastinakken og skær den i skiver på skrå.

Bland kartofler, løg, citron, pastinak, olivenolie, salt og peber sammen i et ovnfastfad eller på bageplade med bagepapir. Kom kyllingestykkerne på toppen, og steg det i ovnen i 40-45 min ved 200 grader til kyllingen er gennemstegt og kartofler og løg er møre.

Vend de bagte kartofler og løg med persille og valnødder.

Anret hele herligheden på et fad og drys med groft revet eller høvlet parmesan.