Kyllingeragout med svampe
SPONSORERET indhold

Kyllingeragout med svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Servér denne velsmagende ragout med kartoffelmos, ris eller pasta samt grønsager, på ristet brød eller i tarteletter. Eller tilsæt hønsebouillon til suppekonsistens og servér i dybe tallerkner med brød til. Ragouten kan også bruges til en pie med låg af tærtedej, butterdej eller kartoffelmos.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
03. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(12 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 1 time
Koge/stegetid: 45 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
1500 g kyllingebryst
salt og peber
3 spsk olie eller 50 g smør
2-3 løg (fintsnittet)
3-4 fed hvidløg (finthakket)
500 g markchampignoner (i skiver)
100 g mel
2 spsk dijonsennep
1 liter hønsebouillon
evt. 2½ dl fløde
1-2 spsk citronsaft

  1. Skær kødet i mundrette stykker og vend dem sammen med salt og peber. Brun dem ad 3-4 omgange i en stegegryde med olie eller smør. Tag kødet op og steg løgene bløde 5 min.
  2. Tilsæt hvidløg og champignoner og steg et par min. Rør melet i og tilsæt sennep og bouillon. Giv det et opkog under omrøring og lad sovsen simre 10 min.
  3. Læg kyllingestykkerne i gryden og lad retten simre under låg 8-10 min. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Fordél ragouten i frysebokse/ fryseposer og lad dem afkøle, før de sættes i fryseren.