Opskrift på kyllingesalat med æble
SPONSORERET indhold

kyllingesalat med æble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
28. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

350 g broccoli (1 hoved)
200 g kylling, f.eks. forstegt fra Levevis (kan købes i f.eks. Netto og Føtex)
1 rød peberfrugt
1 håndfuld frisk basilikum

Dressing
1 lime, saften heraf
10 g pesto
6 g rapsolie
lidt salt og peber
evt. 1 knsp. stødt spidskommen
100 g æble
10 g mandler
50 g sorte oliven

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    350 Kcal

Sådan laver du kyllingesalat

Pluk broccolien til buketter. Hæld kogende vand over, og lad det trække ca. 3-5 min. Snit kylling og peberfrugt i strimler, og pluk basilikumbladene. Rør limesaft, pesto, olie, salt, peber og stødt spidskommen sammen. Rør det hele sammen i en skål. Hak æblet og mandlerne og pynt med dem og oliven toppen. Anrettes på en tallerken.