TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Opskrift på kyllingesalat med æble
Foto: Mikkel Adsbøl Kyllingesalat med æble

Opskrift på kyllingesalat med æble

kyllingesalat med æble

printer Print
plate 2

350 g broccoli (1 hoved)
200 g kylling, f.eks. forstegt fra Levevis (kan købes i f.eks. Netto og Føtex)
1 rød peberfrugt
1 håndfuld frisk basilikum

Dressing
1 lime, saften heraf
10 g pesto
6 g rapsolie
lidt salt og peber
evt. 1 knsp. stødt spidskommen
100 g æble
10 g mandler
50 g sorte oliven

Energi pr. person:
350 Kcal

Sådan laver du kyllingesalat

Pluk broccolien til buketter. Hæld kogende vand over, og lad det trække ca. 3-5 min. Snit kylling og peberfrugt i strimler, og pluk basilikumbladene. Rør limesaft, pesto, olie, salt, peber og stødt spidskommen sammen. Rør det hele sammen i en skål. Hak æblet og mandlerne og pynt med dem og oliven toppen. Anrettes på en tallerken.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Dressing, Slankekur, Kylling, Dansk mad, Kalorielet, Hovedret og Frokost