Hindbærsnitter
SPONSORERET indhold

Hindbærsnitter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre snitter med hindbær, glasur og krymmel. Uhm!

Af: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
16. jun. 2014 | Opskrift | Hjemmet
5-10 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 20 min.
175 g smør
250 g hvedemel
¼ tsk. hjortetakssalt
2 æggeblommer
50 g flormelis
Fyld:
1 dl hindbærmarmelade

Pynt:
2 dl flormelis
2 spsk. vand
kagekrymmel

  1. Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetakssalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm.
  2. Lad dejen hvile i 30 min. i køleskab.
  3. Del dejen i 2, og rul hvert stykke ud til et rektangel (10 cm bred og 35 cm lang). Dejen skal være ca. ½ cm tyk.
  4. Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordél hindbærmarmeladen over, og læg den anden dejplade over.
  5. Bag kagen ved 180 grader i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
  6. Skær kagen i 7 cm brede snitter, der evt. kan halveres
  7. Rør flormelis og vand sammen til glasur, og smør den på snitterne, mens de stadig er varme. Drys med kagekrymmel, og lad kagerne køle af inden servering.