Opskrift på laks med stegte nudler
SPONSORERET indhold

Laks og stegte nudler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
24. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 laksefileter a 125 g (med skindside)
1 tsk olivenolie
salt, groft stødt peber f.eks. citronpeber.
400 g kogte ægnudler
1 spsk olie
250 g sukkerærter
1 bdt koriander.
Wasabicreme:
50 g Cheasy fraiche 9%
saft af 1 lime
wasabi efter smag.
2 lime
200 g baguette.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    790 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    50 %

Sådan gør du

Sæt ovnen på 200 grader. Læg laksestykkerne på en plade med bagepapir, dryp lidt olie over og drys krydderier på.
Bag laksen 10-12 minutter, til den er fast.
Kom ægnudlerne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem trække, til de er al dente. Afdryp dem og dup dem tørre.
Varm olien i en wok og rist ægnudlerne sprøde heri under omrøring og bland dem med sugarsnaps og koriander.
Rør og smag Cheasy fraiche til med limesaft samt wasabi efter ønsket styrke.
Server laksen med de stegte ægnudler, wasabicreme , brød og lime.

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

TIP: Den japanske peberrod wasabi kan købes på tube klar til brug, eller som pulver, der røres med lidt koldt vand.