Laksesalat på toast
SPONSORERET indhold

Laksesalat på toast

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Peter Munch Foto: Lars Ranek
27. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

200 g laksefilet uden skind
olie
salt, peber og citronsaft
50 g røget laks
1-2 forårsløg
en håndfuld friske krydderurter, f.eks. dild og kørvel
150 g hytteost
4 skiver ristet surdejsbrød.

Sådan gør du

Skær laksefileten i fire skiver, dryp lidt olie på, og bag den i oven ved 150 grader, til den er fast i kødet – cirka 7 min. Bryd laksen i mindre flager, krydr med salt, peber og lidt citronsaft. Lad det køle lidt af.

Skær den røgede laks i tern, snit forårsløg og krydderurter.

Hæld hytteost i skål sammen, og vend sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.

Anret laksesalaten på ristet surdejsbrød. Drys evt. med ekstra krydderurter ved servering.

TIP! Halvér brødskiverne, og servér laksetoasten som en sprød appetizer før en middag.

PRØV OGSÅ: Spicy avocadosalat