Laksetatar
SPONSORERET indhold

Laksetatar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En delikat frokost- eller aftenret.

Af: Vægtkonsulenterne
10. jan. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

60 g frisk, rå laks
25 g røget laks
1 spsk klippet purløg
1 spsk klippet dild
1 spsk klippet estragon
1 spsk friskrevet peberrod
citronsaft
lidt salatblade
25 g DDV yoghurt 7 procent
dild

Sådan gør du:

Læg frisk laks og røget laks på et skærebræt. Hak det med en skarp kniv. Bland det med klippet purløg, dild, estragon, friskrevet peberrod og lidt citronsaft. Kom laksetataren i en form, og vend den herefter ud på en tallerken. Anret laksetataren med lidt salatblade og yoghurt på toppen. Pynt med lidt dild.

Kalorier 175 kcal

Protein 19 g (44 procent)

Kulhydrat 1 g (3 procent)

Fedt 10 g (53 procent)

Kostfibre 0,5 g


Vil du gerne tabe dig? Så tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub her