SPONSORERET indhold
Laksetatar
En delikat frokost- eller aftenret.
Ingredienser
60 g frisk, rå laks
25 g røget laks
1 spsk klippet purløg
1 spsk klippet dild
1 spsk klippet estragon
1 spsk friskrevet peberrod
citronsaft
lidt salatblade
25 g DDV yoghurt 7 procent
dild
Sådan gør du:
Læg frisk laks og røget laks på et skærebræt. Hak det med en skarp kniv. Bland det med klippet purløg, dild, estragon, friskrevet peberrod og lidt citronsaft. Kom laksetataren i en form, og vend den herefter ud på en tallerken. Anret laksetataren med lidt salatblade og yoghurt på toppen. Pynt med lidt dild.
Kalorier 175 kcal
Protein 19 g (44 procent)
Kulhydrat 1 g (3 procent)
Fedt 10 g (53 procent)
Kostfibre 0,5 g
Vil du gerne tabe dig? Så tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub her
Tip:
Spis 30 g brød til.