Lammebov opskrift med fetamos og myntesalat
SPONSORERET indhold

Lammebov med fetamos og myntesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
07. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 lammebov på ca 1½ kg
3 spsk fennikelfrø
2 spsk korianderfrø
2 spsk olivenolie
1 spsk groft salt
sort peber
1 kg kartofler
50 g smør
100 g feta
3-4 rødløg
1 stor håndfuld mynte
1 agurk
2 tsk sukker
1½ spsk hvidvinseddike

Sådan laver du lammebov

1. Tænd ovnen på 160 gr. Knus fennikel og koriander groft i en morter. Gnid lammet ind i olie, salt, peber og derefter krydderierne. Kom kødet i en bradepande og dæk fadet godt til med sølvpapir. Kom det i ovnen og lad kødet stege i 4 timer.

2. Til mosen skrælles kartoflerne og koges meget møre i usaltet vand. Sigt vandet fra, kom smør i og mos det sammen. Smuldr fetaen i og smag til med salt.

3. Snit løgene i tynde skiver. Skær agurken i tynde skiver og vend med løg og plukket mynte. Vend det sammen med sukker og eddike og server til lammet.