Lammekoteletter opskrift
SPONSORERET indhold

Små lammekoteletter paneret med ristede hakkede pinjekerner og rugbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Pugliese Foto: Line Thit Klein
11. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

75 gram lyst rugbrød uden kerner og skorpe, f.eks. sønderjysk rugbrød
1 lille håndfuld bredbladet persille, finthakket
1 øko-citron, fintrevet skal
½ fed hvidløg, uden skal
40 g pinjekerner
1-2 æggehvider, pisket
4 lammekoteletter skåret som 'drumsticks '
olivenolie
salt og friskkværnet peber
citronbåde til servering.

Sådan laver du lammekoteletter

Smuldr rugbrødet og kør det sammen med persillen, citronskallen og hvidløget i en foodprocessor nogle sekunder til det er finthakket og godt blandet.

Rist pinjekernerne på en varm pande og hak dem groft. Bland pinjekernerne i blandingen. Bland lidt salt og peber i æggehviderne, vend koteletterne i hviderne og derefter i rugbrødsblandingen. Det skal trykkes god fast på koteletterne, så det ikke falder af. Varm en god portion olivenolie på en pande og læg forsigtigt koteletterne på panden. Steg dem 2-3 min på hver side, så de stadig er rosa indeni. Læg dem på køkkenrulle, så det kan suge overskydende fedtstof.