Lemonadeispinde med spiselige blomster
SPONSORERET indhold

Lemonadeispinde med spiselige blomster

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Intet slår hjemmelavet is, når sommersolen kalder på iskold afkøling.

Af: Redaktionen Foto: Redaktionen
01. jan. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
8 ispinde

Ingredienser

spiselige blomster, f.eks. stedmoderblomster
400 ml vand
150 g sukker
400 ml friskpresset citronsaft
8 ispindeforme
8 træispinde

Sådan gør du

  1. Klistr blomsterne på indersiden af isformene med lidt vand. Læg formene i fryseren, så blomsterne fryser fast på dem.
  2. Kom vand og sukker i en gryde og varm det op, indtil sukkeret er helt opløst. Lad det afkøle og rør citronsaften i.
  3. Hæld lemonaden i isformene og stik ispinde i. Sæt dem i fryseren i mindst et par timer.

Anbefalet til dig