Opskrift på linser med rosenkål, avocado og dild
SPONSORERET indhold

Linser med rosenkål, avocado og dild

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup
26. nov. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

250 g du Puy linser, kogt som anvist på posen
5 rå rosenkål, skåret helt fint
2 avocadoer, skåret i mundrette bidder
1 bundt dild, grofthakket

Dressing:
4 spsk olivenolie
saft af ½ citron
1 spsk sennep
2 spsk æbleeddike
havsalt.

Sådan gør du

Kog linserne efter anvisningen på pakningen. Hæld vandet fra og hæld dressingen over linserne, så smagen bedre trænger ind.
Når linserne er kølet af, kommer du den fintsnittede rosenkål og avocado over. Pynt med dild.

TIP:
Gem rester til frokosten dagen efter