TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Opskrift på linser med rosenkål, avocado og dild
Foto: Maria Sattrup Linser med rosenkål, avocado og dild

Opskrift på linser med rosenkål, avocado og dild

Linser med rosenkål, avocado og dild

printer Print
plate 4

250 g du Puy linser, kogt som anvist på posen
5 rå rosenkål, skåret helt fint
2 avocadoer, skåret i mundrette bidder
1 bundt dild, grofthakket

Dressing:
4 spsk olivenolie
saft af ½ citron
1 spsk sennep
2 spsk æbleeddike
havsalt.

Sådan gør du

Kog linserne efter anvisningen på pakningen. Hæld vandet fra og hæld dressingen over linserne, så smagen bedre trænger ind.
Når linserne er kølet af, kommer du den fintsnittede rosenkål og avocado over. Pynt med dild.

TIP:
Gem rester til frokosten dagen efter

Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetarret, Linser, Dansk mad, Louise Bruun, Vegetarisk og Hovedret