Mad over bål
SPONSORERET indhold

Mad over bål

Her på BoligLiv ELSKER vi tanken om mad over bål. På mange måder er det nemlig bare lidt mere autentisk og rustikt. Nu er der endelig kommet en ny bog, der gør op med hr.-og-fru-Danmark-Weber-grill-bøffer. Find den her, og få opskriften på en helt fantastisk chorizogryde.

09. sep. 2011 | Opskrift | BoligLiv



Chorizogryde
(4 pers.)
500 g skinketern
100 g chorizopølse i tern
1 hakket løg
olie
1 spsk. paprika, gerne røget
2-3 kviste timian
2 dl rioja eller anden kraftig rødvin
1 dåse hakkede tomater
salt og peber

Tilbehør: bagte kartofler eller brød

1. Brun skinketern, pølse og løg i olie i en gryde over bålet.
2. K rydr med paprika og timian, og brun videre et par minutter. Tilsæt rødvin og hakkede tomater, og lad det simre under låg i 20-30 min.
3. Smag til med salt og peber, og server med bagte kartofler eller brød.

Tip:
Retten kan evt. suppleres med peberfrugt i tern, og gøres mere fyldig og mættende med et par dåser kikærter, som simrer med de sidste 5 min.




‘Over åben ild’ er skrevet af Gitte Heidi Rasmussen og Inge Skovdal og indeholder 152 siders inspiration til mad over bål – og grill. Gyldendal, 249,95 kr.