Opskrift på Mai Knauers nøddekage
SPONSORERET indhold

Mai Knauers nøddekage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Steen Evald Foto: Andrea Larsson
17. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 store, usprøjtede appelsiner
1 l vand
6 mellemstore æg
250 g sukker
275 g fintmalede mandler
1 tsk bagepulver

Sådan gør du

Vask appelsinerne og lad dem simre på lavt blus i 2 timer. Tag appelsinerne op, køl dem af og fjern kernerne. Blend appelsinerne i foodprocessor. Pisk æg og sukker tykt og tilsæt de blendede appelsiner, mandler og bagepulver og fyld dejen i en smurt springform på cirka 22 cm i diameter. Beklæd eventuelt bunden med bagepapir. Bag kagen i en times tid på 200 grader, og lad den køle af, inden du serverer den. Drys den gerne med flormelis, inden du sætter den på bordet.