Manchego med nemt knækbrød og rosmarinhonning
SPONSORERET indhold

Manchego med nemt knækbrød og rosmarinhonning

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
11. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Knækbrød:
1 dl græskarkerner
2 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
2 dl vand
2 æg
1 tsk salt

Rosmarinhonning:
50 g flydende honning, f.eks. akaciehonning
4 stilke rosmarin, finthakkede

100 g Manchego eller en anden ost, du kan lide
Frisk frugt, f.eks. mandariner

Sådan gør du

Knækbrød:
Sæt ovnen på 150 grader. Bland alle ingredienser til knækbrødet sammen. Beklæd en bageplade med bagepapir, og hæld knækbrødsdejen ud på papiret.

Læg endnu et stykke bagepapir ovenpå, og fordel dejen i et tyndt lag ud over hele bagepladen med fingrene. Tag det øverste stykke papir af, og sæt knækbrødet i ovnen.

Bag i ca. 1-1,5 time, til knækbrødet er helt sprødt. Hold øje undervejs, så det ikke brænder på.

Honning:
Bland honning og rosmarin i en lille skål.Servér osten i grove stykker med knækbrød, frugt og rosmarinhonning til.

Tip! Tag osten ud af køleskabet i god tid, så den får stuetemperatur. Det gør smagen bedre.

PRØV OGSÅ: Geviche på skaldyr og æble