Manchego med nemt knækbrød og rosmarinhonning
Foto: Line Thit Klein Manchego med nemt knækbrød og rosmarinhonning

Manchego med nemt knækbrød og rosmarinhonning

Manchego med nemt knækbrød og rosmarinhonning

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 Person(er)

Knækbrød:
1 dl græskarkerner
2 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
2 dl vand
2 æg
1 tsk salt

Rosmarinhonning:
50 g flydende honning, f.eks. akaciehonning
4 stilke rosmarin, finthakkede

100 g Manchego eller en anden ost, du kan lide
Frisk frugt, f.eks. mandariner

Sådan gør du

Knækbrød:
Sæt ovnen på 150 grader. Bland alle ingredienser til knækbrødet sammen. Beklæd en bageplade med bagepapir, og hæld knækbrødsdejen ud på papiret.

Læg endnu et stykke bagepapir ovenpå, og fordel dejen i et tyndt lag ud over hele bagepladen med fingrene. Tag det øverste stykke papir af, og sæt knækbrødet i ovnen.

Bag i ca. 1-1,5 time, til knækbrødet er helt sprødt. Hold øje undervejs, så det ikke brænder på.

Honning:
Bland honning og rosmarin i en lille skål.Servér osten i grove stykker med knækbrød, frugt og rosmarinhonning til.

Tip! Tag osten ud af køleskabet i god tid, så den får stuetemperatur. Det gør smagen bedre.

PRØV OGSÅ: Geviche på skaldyr og æble

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!