Marcipansnitter
SPONSORERET indhold

Marcipansnitter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dette må næsten være julens nemmeste konfekt. Lækkert, ligetil og skønt i smagen.

Af: Vibeke Lehn & Pia Buusman Foto: Jes Buusman
07. nov. 2012 | Opskrift | Hjemmet
35-40 stk.

Ingredienser

750 g ren, rå marcipan
35 g pistacienødder (ristede, finthakkede)
5 g safran i tråde
10 g god kakao

  1. 250 g marcipan og de hakkede, ristede pistacienødder blandes sammen og lægges i en plasticpose, som lukkes tæt.
  2. Stød safrantrådene i en morter og ælt dem med 250 g marcipan, som ligeledes lægges i en plasticpose, der lukkes tæt.
  3. Det samme gælder den sidste rest marcipan, der æltes med kakao.
  4. De tre slags marcipan rulles ud til ca. 0,6 cm’s tykkelse. Læg marcipanen mellem 2 stykker husholdningsfilm eller bagepapir, når du ruller den ud, så kan du lettere flytte rundt på den.
  5. De 3 stykker marcipan lægges oven på hinanden og skæres ud i ruder eller aflange stykker.
  6. Marcipansnitterne bør laves, lige inden de skal spises, da de hurtigt bliver tørre.