Ingredienser
Arbejdstid:
40 min.
Hviletid:
mindst 1 time
(8-10 personer)
200 g ren rå marcipan
ca. 1 dl kirsebærvin (eller koncentreret kirsebærsaft)
lidt flormelis (til udrulning)
100 g blød nougat (fra køleskab)
200 g mørk chokolade (smeltet, tyktflydende)
Pynt: syltede kirsebær, valnøddekerner og sukkersølvkugler
- Ælt marcipanen med kirsebærvin eller -saft.
- Bred marcipanen ud i et stykke på ca. 25 cm x 10 cm på et stykke bagepapir.
- Skær nougaten ud i skiver, og læg dem i et lag på marcipanstykket.
- Rul marcipanen om nougaten til en roulade.
- Hæld tyktflydende chokolade over træstammen. Sæt den på bagepapir.
- Pynt med bær, valnøddekerner og kugler.
- Lad chokoladen størkne ca. 1 time.