Marcipantræstamme med blød nougat
SPONSORERET indhold

Marcipantræstamme med blød nougat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
14. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
40 min.
Hviletid:
mindst 1 time
(8-10 personer)
200 g ren rå marcipan
ca. 1 dl kirsebærvin (eller koncentreret kirsebærsaft)
lidt flormelis (til udrulning)
100 g blød nougat (fra køleskab)
200 g mørk chokolade (smeltet, tyktflydende)
Pynt: syltede kirsebær, valnøddekerner og sukkersølvkugler

  1. Ælt marcipanen med kirsebærvin eller -saft.
  2. Bred marcipanen ud i et stykke på ca. 25 cm x 10 cm på et stykke bagepapir.
  3. Skær nougaten ud i skiver, og læg dem i et lag på marcipanstykket.
  4. Rul marcipanen om nougaten til en roulade.
  5. Hæld tyktflydende chokolade over træstammen. Sæt den på bagepapir.
  6. Pynt med bær, valnøddekerner og kugler.
  7. Lad chokoladen størkne ca. 1 time.