Marengs med lakrids og tranebær
SPONSORERET indhold

Marengs med lakrids og tranebær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne marengs med lakridssmag og tørrede tranebær i midten.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
10. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
15-20 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: ca. 1 time
ca. 3 æggehvider (100 g)
200 g flormelis
1 1⁄2 spsk rå lakridspulver
2 spsk tørrede tranebær

  1. Pisk æggehvider og sukker til skum. Smag til med lakridspulver og put halvdelen af tranebærrene i.
  2. Kom massen i en sprøjtepose med en glat spids. Lav hjerter af to ”dråber” og sæt et bær i midten.
  3. Bag dem ca. 1 time i en 90-100 grader varm ovn. Afkøles på bagerist og opbevares tørt.