Marengs med pære og chokolade
SPONSORERET indhold

Marengs med pære og chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let og sprød marengs med pærer og hakket chokolade på toppen.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
01. okt. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4-6 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 45 min.
Ikke fryse-egnede
3 æggehvider
1 tsk citronsaft
175 g flormelis
Fyld:
1½ dl piskefløde (flødeskum)
evt. lidt flormelis
4-6 pærer (skiver)
75 g mørk chokolade (groft hakket)

  1. Pisk æggehviderne stive med citronsaft og flormelis, til det er stift og sejt. Sæt 4-6 store marengs på to stykker bagepapir. Bag dem sprøde ved 90-100 grader i ca. 45 min.
  2. Afkøles på en bagerist. Hold kagerne helt tørre, evt. i en kagedåse. Anret med flødeskum (evt. smagt til med flormelis) og stykker af frisk pære og drys med chokolade.