Mini-mokka-cheesecake
Foto: Thomas Hergaard

Mini-mokka-cheesecake - opskrift fra Hjemmet

Mini-mokka-cheesecake

printer Print
plate 12 stk.

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min.
Fryse-egnet
(12 stk.)
125 g digestivekiks el. lign.
30 g smør
250 g flødeost
50 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg
½ dl stærk kaffe/espresso
1 dl cremefraiche

  1. Tænd ovnen på 150 grader. Knus kiksene og rør dem sammen med smeltet smør.
  2. Pres kiksemassen ned i bunden af 12 muffinforme – evt. foret med papirforme.
  3. Pisk flødeost sammen med sukker og vanilje og pisk æggene i ét ad gangen.
  4. Tilsæt kaffe og cremefraiche og fordel cremen i formene. Bag dem ca. 20 min. og lad dem afkøle. Nydes bedst kolde (fra køleskab).
Se, hvad vi ellers skriver om: Cheesecake og Bageopskrifter