Minidoughnuts
SPONSORERET indhold

Minidoughnuts

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Søde, saftige mandeldoughnuts i miniformat – og helt uden hvede og friture! De er smaddernemme at lave, men kræver en dougnutform. Alternativt kan du bage dem som muffins.

Af: Maja Ambeck Vase
29. maj. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

18-20 minidoughnuts

Doughnuts:
180 g mandelmel
45 g sukker
2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
skal fra ½ økologisk citron
25 g smør
3 æg

Pynt:
Flormelis
Hindbær-, brombær- og citronsaft
Frysetørrede bær
Sukker

Sådan gør du

Doughnuts: Bland mandelmel, sukker, bagepulver, sukker, salt og citronskal i en skål. Smelt smør, og rør det i. Tilsæt æg, og rør rundt, indtil dejen er ensartet. Kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i en smurt doughnutform. Bag dem 8-10 minutter ved 175 grader i formen. Lad dem køle helt af.

Pynt: Dekorer de afkølede doughnuts med forskelligfarvet glasur, frysetørrede bær, chokolade, nødder, karamel, sukker etc.

Spis dem nybagte. Der smager de allerbedst!

Tip: Du kan købe en doughnutform hos en af de mange isenkræmmere. Ellers bag dem som muffins. Bagetiden er ca. 10-12 minutter. Tjek undervejs.