Mørbradbøffer med spinatblanding
SPONSORERET indhold

Mørbradbøffer med spinatblanding

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem opskrift på delikate mørbradbøffer med en sund spinatblanding.

24. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 6 min.
1 mørbrad på 500-600 g
salt og peber
1 løg (skivet)
2 spsk smør
21 /2 dl fløde (13 %)
1 dl bouillon
100 g blå ost (smuldret)
Spinatblanding:
1 bdt forårsløg (fintsnittede)
3 spsk smør
500 g spinat (frisk)
salt og peber

  1. Skær mørbraden i bøffer på 2-3 cm. Bank dem flade med håndroden og krydr dem med salt og peber.
  2. Brun først løgene i fedtstof på panden og tag dem af.
  3. Brun derefter bøfferne på begge sider på panden. Dæmp varmen og steg dem ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
  4. Kom den smuldrede ost på panden sammen med bouillon og fløde. Lad det koge sammen kort. Smag det til.
  5. Spinatblanding:
  6. Nip spinaten fri for de groveste stilke. Skyl spinaten godt. Svits forårsløg i smørret i en gryde. Kom spinaten i og svits den, til den netop er faldet sammen. Krydr med salt og peber.
  7. Kom løgene på bøfferne og server spinatblandingen til.
  8. Løse ris vil være godt som yderligere tilbehør.