Muffins med chokolade og peanuts
Foto: Martin Dyrløv Mums!

Muffins med chokolade og peanuts

De luftige muffins med rødder i USA er en dejlig kage, som alle kan lide. Disse muffins er bagt med chokolade og peanuts, og er toppet med en cremet frosting.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 12-14 stk.

  • 150 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 50 g peanuts
  • 75 g mælkechokolade
  • 2 spsk. kakaopulver

Frosting:

  • 25 g blødt smør
  • 100 g flødeost naturel
  • 250 g flormelis

Pynt:

  • 12-14 hindbær
  • 50 g høvlet mælkechokolade
  • mynte

Sådan gør du:

  1. Muffins: Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel og bagepulver i.
  2. Hak peanuts og chokolade groft. Bland peanuts, chokolade og kakao pulver i dejen.
  3. Kom dejen i 12-14 muffinforme. Bag dem ca. 25 min. ved 175 grader på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  4. Frosting: Pisk smør og flødeost luftigt med en håndmikser. Pisk flormelis i lidt ad gangen.
  5. Smør frostingen på kagerne, og pynt med hindbær, chokolade og mynte.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Muffins, Cupcakes, Chokolade og Bageopskrifter