Nakkekam med sennep og kørvel
SPONSORERET indhold

Nakkekam med sennep og kørvel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
15. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
45 min.
Koge/stegetid:
1 time og 15 min.
Fryse-egnet
(4 personer)
800 g nakkekam (store tern)
3 spsk mel
salt og peber
25 g smør
2 løg (fintsnittede)
2 fed hvidløg (fintsnittede)
1 spsk sennepspulver
½ l bouillon (eller vand)
dijonsennep
evt. 1 dl fløde
1 bdt kørvel (fintsnittet)
salt og peber
Tilbehør: 1 kg kartofler og 600 g nye gulerødder

  1. Vend kødet i mel krydret med salt og peber.
  2. Brun det i en stegegryde med smør. Tilsæt løg og hvidløg og steg under omrøring i 5 min.
  3. Tilsæt sennepspulver og hæld bouillon ved. Giv det et opkog og fjern skum. Skru ned og lad retten simre under låg, til kødet er mørt (ca. 1 time).
  4. Skum sovsen og smag til med sennep, salt og peber.
  5. Tilsæt evt. fløde og kørvel og servér med smørristede gulerødder og kogte kartofler eller mos.