Nem fiskesalat
SPONSORERET indhold

Nem fiskesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tager et øjeblik at lave, men holder sulten væk i lang tid.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Line Thit Klein
16. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

200 g røget laks
300 g røget ørred/hellefisk
200 g rejer, i lage
4 æg, hårdkogte
50 g babyspinat
250 g hvidkål
1 rødløg
2 æbler
4 spsk rapsolie – gerne med citron
30 g mandler
frisk dild til pynt
tilbehør:
4 spsk pesto, f.eks. Løgismoses fra Netto
2 skiver rugbrød

Sådan laver du fiskesalat:

Skær røget laks og ørred i skiver, og hæld lagen fra rejerne.

Del æggene.

Snit hvidkålen, hak løget fint og skær æblet i grove tern.

Rist mandlerne på en tør pande 2-3 minutter, og lad dem køle af.

Bland det hele i en skål, og hæld olien over.

Anret fiskesalaten på tallerkener, drys med salt og peber og pynt med nødder.

Rist rugbrødet, og skær det i stave. Servér sammen med pesto til salaten.

600 kcal

PRØV OGSÅ makrel med rug og kål

FÅ mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/