SPONSORERET indhold
Nudel-kyllingesalat
4
Ingredienser
250 g nudler
300 g kyllingefilet
1 spsk limesaft
2 spsk ristet sesamolie
1 tsk knust ingefær
1 spsk fishsauce
1 spsk mørk farin
2 chili uden kerner
2 peberfrugter, gul og rød
3 gulerødder
1 agurk
300 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:612 Kcal
-
Fedt:18 %
-
Protein:20 %
-
Kulhydrat:62 %
Sådan gør du
Kog nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand.
Kog kyllingefileterne i hønsebouillon ca. 10 minutter og afkøl.
Pisk limesaft, sesamolie, ingefær, fishsauce og farin sammen. Snit chilierne fint og vend dem i dressingen sammen med nudlerne.
Skær peberfrugt i meget tynde strimler og gulerod og agurk i tynde stave. Bland grøntsagerne med nudlerne og kylling plukket i mindre stykker.
Lad salaten trække mindst 30 minutter og servér med brød.