Opskrift på nudel-kyllingesalat
Foto: Andreas Wiking Nudel-kyllingesalat

Opskrift på nudel-kyllingesalat

Nudel-kyllingesalat

printer Print
plate 4

250 g nudler
300 g kyllingefilet
1 spsk limesaft
2 spsk ristet sesamolie
1 tsk knust ingefær
1 spsk fishsauce
1 spsk mørk farin
2 chili uden kerner
2 peberfrugter, gul og rød
3 gulerødder
1 agurk
300 g groft brød.

Energi pr. person:
612 Kcal
Fedt:
18 %
Protein:
20 %
Kulhydrant:
62 %

Sådan gør du

Kog nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand.

Kog kyllingefileterne i hønsebouillon ca. 10 minutter og afkøl.

Pisk limesaft, sesamolie, ingefær, fishsauce og farin sammen. Snit chilierne fint og vend dem i dressingen sammen med nudlerne.

Skær peberfrugt i meget tynde strimler og gulerod og agurk i tynde stave. Bland grøntsagerne med nudlerne og kylling plukket i mindre stykker.

Lad salaten trække mindst 30 minutter og servér med brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nudler, Kylling, Sunde salater, Kinesisk mad og Frokost