Opskrift på nudel-kyllingesalat
SPONSORERET indhold

Nudel-kyllingesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

250 g nudler
300 g kyllingefilet
1 spsk limesaft
2 spsk ristet sesamolie
1 tsk knust ingefær
1 spsk fishsauce
1 spsk mørk farin
2 chili uden kerner
2 peberfrugter, gul og rød
3 gulerødder
1 agurk
300 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    612 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    20 %
  • Kulhydrat:
    62 %

Sådan gør du

Kog nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand.

Kog kyllingefileterne i hønsebouillon ca. 10 minutter og afkøl.

Pisk limesaft, sesamolie, ingefær, fishsauce og farin sammen. Snit chilierne fint og vend dem i dressingen sammen med nudlerne.

Skær peberfrugt i meget tynde strimler og gulerod og agurk i tynde stave. Bland grøntsagerne med nudlerne og kylling plukket i mindre stykker.

Lad salaten trække mindst 30 minutter og servér med brød.