Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge-/stegetid: 15 min.
½ pakke fuldkornsnudler (ca. 50 g)
300 g rejer (gerne fra frost)
1 fed hvidløg
1 lime
1 løg (ca. 100 g)
½ lille hvidkål (ca. 400 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
2 tsk. rød karrypasta
1¼ l hønse- eller fiskebouillon
1 ds. light kokosmælk (4 dl)
100 g sukkerærter (gerne fra frost)
Pynt:
½ mangofrugt (ca. 125 g)
½ frisk rød chili
- Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
- Tø rejerne op, hvis de er frosne, og lad dem dryppe af.
- Pres hvidløget, og bland det med rejerne. Pres limesaft over, og lad rejerne trække i køleskab, mens suppen tilberedes.
- Snit løg og hvidkål fint, og skær gulerødderne i stave.
- Kom karrypasta i en gryde, og svits grønsagerne heri i et par min. Tilsæt bouillon og kokosmælk, og lad suppen koge i ca. 10 min., til grønsagerne er næsten møre.
- Halvér sukkerærterne, og kom rejer, nudler og sukkerærter i suppen. Varm den godt igennem.
- Servér suppen med brød, og pynt med finthakket mango og chili.