Nudelsuppe med rejer
SPONSORERET indhold

Nudelsuppe med rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Eksotisk suppe med masser af smag. Velegnet for diabetikere.

Af: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
14. apr. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge-/stegetid: 15 min.
½ pakke fuldkornsnudler (ca. 50 g)
300 g rejer (gerne fra frost)
1 fed hvidløg
1 lime
1 løg (ca. 100 g)
½ lille hvidkål (ca. 400 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
2 tsk. rød karrypasta
1¼ l hønse- eller fiskebouillon
1 ds. light kokosmælk (4 dl)
100 g sukkerærter (gerne fra frost)
Pynt:
½ mangofrugt (ca. 125 g)
½ frisk rød chili

  1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
  2. Tø rejerne op, hvis de er frosne, og lad dem dryppe af.
  3. Pres hvidløget, og bland det med rejerne. Pres limesaft over, og lad rejerne trække i køleskab, mens suppen tilberedes.
  4. Snit løg og hvidkål fint, og skær gulerødderne i stave.
  5. Kom karrypasta i en gryde, og svits grønsagerne heri i et par min. Tilsæt bouillon og kokosmælk, og lad suppen koge i ca. 10 min., til grønsagerne er næsten møre.
  6. Halvér sukkerærterne, og kom rejer, nudler og sukkerærter i suppen. Varm den godt igennem.
  7. Servér suppen med brød, og pynt med finthakket mango og chili.