Opskrift på rødbedesalat med rosiner, hasselnødder og persille
SPONSORERET indhold

Nye rødbeder med rosiner, hasselnøder og persille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup
24. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 små rødbeder eller 2 store
1 håndfuld rosiner
1 håndfuld hasselnødder – friske hvis du kan få det
1 bundt kruspersille.

Dressing:
4 spsk koldpresset tidselolie
saft af ½ citron
havsalt.

Vask og rens rødbederne, men lad skrællen være på – der sidder alle vitaminerne. Riv dem på den grove side af rivejernet. Hak persille groft og bland sammen med rosiner og hasselnødder. Bland ingredienserne til dressingen og bland over salaten. Den kan sagtens stå og hvile lidt og suge dressingen til sig – det smager kun endnu bedre.