Oksedeller med kokos
SPONSORERET indhold

Oksedeller med kokos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Oksefrikadeller, godt krydret bl.a.med karry og kokos, er lækre -og et eksotisk islæt på middagsbordet.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
14. okt. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

250 g hakket oksekød
¼ tsk. salt
½ løg
1 lille fed hvidløg
1 tsk. stærk karry
2 spsk. kokosmel
1 æg
salt og peber
15 g smør
½ spsk. olie
Tilbehør: kogte ris, mangochutney og grønsager

  1. Rør kødet sejt med ¼ tsk. salt og tilsæt revet løg, presset hvidløg og karry. Rør det til fars med kokosmel og æg, og smag til med salt og peber.
  2. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande med smør og olie ca. 10 min.
  3. Servér med kogte ris, mangochutney og f.eks. stegte tomater.