Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Oksedeller med kokos
Foto: Thomas Hergaard

Oksedeller med kokos - opskrift fra Hjemmet

Oksedeller med kokos

Oksefrikadeller, godt krydret bl.a.med karry og kokos, er lækre -og et eksotisk islæt på middagsbordet.

2 personer
Print

250 g hakket oksekød
¼ tsk. salt
½ løg
1 lille fed hvidløg
1 tsk. stærk karry
2 spsk. kokosmel
1 æg
salt og peber
15 g smør
½ spsk. olie
Tilbehør: kogte ris, mangochutney og grønsager

  1. Rør kødet sejt med ¼ tsk. salt og tilsæt revet løg, presset hvidløg og karry. Rør det til fars med kokosmel og æg, og smag til med salt og peber.
  2. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande med smør og olie ca. 10 min.
  3. Servér med kogte ris, mangochutney og f.eks. stegte tomater.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Dansk mad og Hovedret