Okseruller med pomfritter
SPONSORERET indhold

Okseruller med pomfritter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er intet om som grillmad om sommeren. Her i form af okseruller med pomfritter.

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stege/kogetid: 18 min.
2 store kartofler 1 pakke Crown of Cooking hakket oksekød med
bøgerøget bacon, 400 g
frisk timian
1/2 spsk olie
1 bæger Skovgaards rouille (stærk sovs, fås bl.a. i Føtex)
salt og peber

  1. Skræl kartofler og skær dem i både. Blancher dem i kogende, letsaltet vand ca. 5 min. og læg dem i iskoldt vand.
  2. Lad dem dryppe godt af og vend dem så med olie, timian, salt og peber. Træk dem evt. på spyd og steg dem på grillen ca.10 min.
  3. Form kødet til 6 ruller og sæt dem på spyd.
  4. Steg dem på grillen ca. 10-12 min. – vend dem flittigt undervejs. Server med pomfritter og rouille.