Opskrift: Italienske kyllingeboller i tomatsauce
SPONSORERET indhold

Opskrift: Italienske kyllingeboller i tomatsauce

Nem opskrift på hjemmelavet kødboller med kylling i tomatsauce.

Af: Vægtkonsulenterne
25. aug. 2015 | Mad | Vores Børn

Denne opskrift på italienske kødboller med kylling er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her.

4 portioner

580 g kyllingefilet

2 fed hvidløg

frisk timian

salt

sort peber

3 dåse hakkede tomater

frisk basilikum

4 tsk majsstivelse, maizenamel

vand

20 g olie

300 g tilberedte ris

Sådan gør du

Hak kyllingekødet og kom det i en skål. Rør knust hvidløg, olie, hakket frisk timian, salt og peber i farsen. Form farsen til små kødboller. Kom de hakkede tomater, basilikum og salt i en lille gryde.
Læg kødbollerne i sovsen og lad det koge på lavt blus i ca 10 minutter. Tag kødbollerne op af sovsen. Rør maizenamel op med lidt vand i en kop og jævn sovsen. Kom bollerne tilbage i sovsen og varm kun lige retten igennem.

Servér kogte ris til retten.