Opskrift: Kikærtepandekager med bagte grøntsager
SPONSORERET indhold

Opskrift: Kikærtepandekager med bagte grøntsager

Lækker glutenfri opskrift på pandekager på kikærter med bagte grøntsager.

Af: Vægt Konsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
01. sep. 2015 | Opskrift | Vores Børn

Denne opskrift på kikærtepandekager med bagte grøntsager er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her

4 portioner

4 stk æg

340 g tilberedte kikærter

100 g skyr

4 håndfuld blandede krydderurter

8 tsk karry

salt & peber

4 tsk olie til stegning/bagning/pensling

Bagte grøntsager

400 g tomat

400 g aubergine

salt

Sådan gør du

Kør ægget med kikærter og skyr i en minihakker. Skyl, slyng og hak krydderurterne, tilsæt dem sammen med karry og kør til en grov konsistens. Steg kikærtemassen i pandekageklatter på begge sider i varm olie, til de er gyldne. Spis kikærtepandekagerne sammen med bagte grøntsager.

Skyl tomat og aubergine og skær dem begge i skiver. Læg på bagepapir på en bageplade. Krydr med salt og bag i ovnen ved 200° i ca. 15 minutter.

TIP

Krydderurter kunne her være f.eks. mynte, koriander og persille. Pynt med lidt ekstra krydderurter til slut.