Mazarin med orange og chokoladecreme
En lille delikat chokolademazerin, der kan spises i en mundfuld. Så må man gerne tage to gange.
Ingredienser
20 små stk.
100 g blødt smør
200 g groft revet marcipan
2 store æg
50 g hvedemel
2 spsk flormelis
1 tsk revet appelsinskal
saften af ½ appelsin
1 tsk frisk revet ingefær
50 g hakkede pecannødder
50 g mørk chokolade, finthakket
Chokoladecreme:
100 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
Pynt: lidt hakkede pecannødder og hvid chokolade til pynt
Sådan laver du mazarinkager
Ælt og rør det bløde smør sammen med marcipanen – gerne i en røremaskine. Tilsæt æggene et af gangen. Kom herefter mel, flormelis, appelsinskal, appelsinsaft, ingefær, pecannødder og chokolade i massen.
Beklæd en springform med bagepapir og smør dejen ud til kanterne. Bag kagen 20-25 min ved 185 grader. Tag den ud og afkøl. Udstik kagen med en udstikker af ca. 3 cm i diameter eller skær kagen i firkanter af passende størrelse – blot ikke større end at man kan spise kagen i en bid.
Chokoladecreme: Smelt chokoladen over vandbad....
Kom chokoladecremen i en sprøjtepose med stjernetyl og dekorer kagerne. Pynt med hakkede pecannødder og lidt hakket, hvid chokolade.