Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Hviletid:
1 time
Bagetid:
10 min.
Ikke fryse-egnet
2x 300 g ost (f.eks. brie g blåskimmel)
Kommenkiks: (ca. 60 stk.)
150 g hvedemel
150 g grahamsmel
125 g smør
1 spsk kommen
1 tsk sirup/farin
½ tsk salt
1 æg
½ dl kold mælk
- Hak de to slags mel sammen med smør til en grynet masse.
- Tilsæt kommen, sirup og salt.
- Saml hurtigt dejen med sammenpisket æg og mælk. Pak den ind og sæt den i køleskab min. 1 time.
- Rul dejen tyndt ud og prik den med en gaffel.
- Skær den i firkanter eller udstik den til runde kiks.
- Læg dem på bageplader med bagepapir og bag dem ved 200 grader i 8-10 min.
- Lad dem afkøle på en rist og opbevar i en kagedåse.