Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 tykke skiver torsk (eller 300 g torskefilet)
salt og peber
1 lille æg (eller 1 æggeblomme)
1 spsk hakket løg
2 spsk hakket persille
1 spsk kapers
1 spsk citronsaft
Tilbehør:
300 g store kartofler (i både)
300 g rodfrugter (i både)
½ spsk olie
evt. lidt timian eller rosmarin
salt og peber
- Tænd ovnen på 200 grader. Læg kartofler og rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Vend dem med olie og krydderier og sæt dem i ovnen 30 min.
- Krydr torskestykkerne med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad foret med bagepapir. Rør de øvrige ingredienser sammen og fordél blandingen over fisken.
- Sæt fadet i ovnen de sidste 8-15 min. (8-10 min. for filet og 12-15 min., hvis fisken er med ben). Anret på tallerkner.