GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Pande-gullasch

Pande-gullasch - opskrift fra Hjemmet

Pande-gullasch

En nem opskrift på dejlig pande-gullasch.

printer Print
plate 2 personer

Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 25 min.
250 g hakket oksekød
1/2 spsk olie eller smør
1 løg (finthakket)
1 spsk paprika (mild eller stærk, afhængig af smag)
1/2 l bouillon eller vand
1 lille ds koncentreret tomatpure
1-2 gulerødder (i tern)
150 g knoldselleri (i tern)
250 g kartofler (i tern)
1 fed hvidløg (finthakket)
1/2 tsk kommen
salt og peber

  1. Brun kødet på en pande med olie eller smør. Tilsæt løg, salt og peber og steg endnu 5 min.
  2. Vend grønsager og kartofler i kødet.
  3. Tilsæt paprika, bouillon (eller vand) og tomatpuré og lad retten simre ca. 10 min.
  4. Rør hvidløg sammen med kommen og rør det i retten. Lad det simre 5-10 min. mere – til alt er mørt.
  5. Smag til med salt og peber og server i dybe tallerkener med brød til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Gullasch og Hovedret