Papadums med ærtemos
SPONSORERET indhold

Papadums med ærtemos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan kun tilberede papadums fedtfrit, hvis du bruger en mikroovn. Hold godt øje med dem – de kan hurtigt blive sorte.

Af: Chris MacDonald
27. jan. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

40 g tørre papadums (uden fedt)
100 g løse ærter
50 g skyr
citronsaft
salt
peber

Sådan gør du

Læg papadums på en tallerken og giv fuld styrke i en mikroovn i ca. 4 minutter, til de er poppet op. Lav en ad gangen. Kom ærterne i en minihakker med skyr og kør til en grov mos, der smages til med citronsaft, salt og peber. Brug ærtemosen som dip til de sprøde papadums.

Kalorier 204 kcal
Protein 19 g ~ 37 %
Kulhydrat 31 g ~ 59 %
Fedt 1 g ~ 4 %
Kostfibre 14 g