Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Pæresnitter:
250 g butterdej
4 pærer (f.eks. conference)
4 spsk appelsin- eller abrikosmarmelade
Chokoladesovs:
1 dl piskefløde
50-75 g mørk chokolade (hakket)
15 g smør
- Tænd ovnen på 220 grader.
- Del butterdejen i 4 rektangler eller kvadrater og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Skræl pærerne, halvér dem og udbor kernehusene. Skær dem i tynde skiver og læg dem taglagt på dejstykkerne.
- Smelt marmeladen (i gryde eller mikroovn) og pensl den på pærerne.
- Bag snitterne midt i ovnen i 20-25 min.
- Sovs: Smelt fløde, chokolade og smør sammen i en gryde og dryp chokoladesovsen over snitterne.