Pasta med røget laks og rucola
SPONSORERET indhold

Pasta med røget laks og rucola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund og lækker aftensmad på få minutter.

07. jan. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
150 g røget laks
100 g rucolasalat
150-250 g tørret pasta
1 skalotteløg (finthakket)
evt. 1 fed hvidløg (finthakket)
1 spsk olivenolie
1 dl piskefløde
salt og peber

  1. Skyl og slyng salaten og pluk den evt. i mindre stykker.
  2. Kog pastaen al dente (med bid) efter pakkens anvisning.
  3. Svits skalotteløg (og hvidløg) i en gryde med olivenolie og tilsæt piskefløde.
  4. Kog det igennem nogle min., til det får cremet konsistens.
  5. Hæld pastaen på et dørslag og derefter tilbage i den varme gryde.
  6. Vend flødesovs og rucola i pastaen og krydr med salt og friskkværnet peber.
  7. Vend laksestrimlerne i og servér straks.