Ingredienser
Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
150 g røget laks
100 g rucolasalat
150-250 g tørret pasta
1 skalotteløg (finthakket)
evt. 1 fed hvidløg (finthakket)
1 spsk olivenolie
1 dl piskefløde
salt og peber
- Skyl og slyng salaten og pluk den evt. i mindre stykker.
- Kog pastaen al dente (med bid) efter pakkens anvisning.
- Svits skalotteløg (og hvidløg) i en gryde med olivenolie og tilsæt piskefløde.
- Kog det igennem nogle min., til det får cremet konsistens.
- Hæld pastaen på et dørslag og derefter tilbage i den varme gryde.
- Vend flødesovs og rucola i pastaen og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Vend laksestrimlerne i og servér straks.